Net als iedere ondernemer begonnen wij in 2020 met de nodige energie aan een nieuw ondernemersjaar. Leuke plannen lagen op stapel. En wat voor jaar is het uiteindelijk geworden? Niemand had dit verwacht. Een crisis die een enorme impact had (en nog steeds heeft) op iedereen, zowel zakelijk als privé. Wat deed dit met jou? Kon je makkelijk schakelen? Kon je de beperkingen omzetten in creatieve ideeën? Heb je de stille momenten in je bedrijf benut om meer tijd met je partner/gezin door te brengen? Ben je nader tot elkaar gekomen? Of ging het anders? Zag je de opdrachten en je omzet wegvloeien? Kon je je personeel niet meer aan het werk houden en moest je afscheid van hen nemen? Werkte de financiële druk juist verlammend zowel zakelijk als privé?

Wij, Marit Engelsma en Sandy Gadellaa (als je nieuwsgierig bent, onze websites zijn www.proceskracht.nl en www.gadellaa-advocatuur.nl), willen samen met jullie vooruitblikken naar die stip op de horizon en ervaringen uitwisselen!

Dat gaan we doen op vrijdag 12 februari 2021 van 15.00 – 18.00 uur. In tweetallen gaan we een wandeling maken die start bij het Paviljoen Beerschoten in De Bilt. Tijdens deze wandeling krijg je enkele vragen mee op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en het arbeidsrecht, kun je ervaringen delen en kan je je ook afvragen waar je wel wat hulp kunt gebruiken. Want juist tijdens een crisis hoeven we het als ondernemers niet alleen te doen. Uiteraard wordt er gezorgd voor wat lekkers voor onderweg.

Wandel je mee? Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Opgeven voor 9 februari 2021 bij Marit (marit.engelsma@proceskracht.nl) of Sandy (sgadellaa@gadellaa-advocatuur.nl) in verband met de indeling en inkoop.

Geef een reactie