Over Sandy Gadellaa

Ik wil mijn cliënten ontzorgen.

Niet alleen door vragen te beantwoorden of juridische vraagstukken op te lossen, maar ook door actief met u mee te denken en te anticiperen op ontwikkelingen die voor u relevant zijn.

Juridisch ontzorgen

De meeste voldoening haal ik uit de persoonlijke adviesrelatie met mijn cliënten. Omdat ik zelf ondernemer ben, vind ik het leuk om met ondernemers mee te denken bij de vele vragen en problemen die ondernemers tegenkomen. Deze persoonlijke relatie levert meestal ook het beste resultaat op. Het persoonlijke contact en het leveren van juridisch maatwerk hebben mij er in 2006 toe aangezet om mijn eigen praktijk te starten: alleen zo kan ik me 100% focussen op de dienstverlening aan mijn cliënten. Zonder ruis en met zo min mogelijk overhead.

Ik streef ernaar u te helpen juridische problemen te voorkomen. Maar als dit onvermijdbaar is, dan los ik het voor u op. Van begin tot het eind. Snel, efficiënt en resultaatgericht.

Specialist in Arbeidsrecht

Sandy in toga

Het zwaartepunt van mijn werkzaamheden ligt op het terrein van het arbeidsrecht.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van reorganisaties en complexe ontslagzaken. Daarvoor beschik ik over gedegen kennis van de vele (wettelijke) regelingen. Vaak blijkt echter dat voor het oplossen van arbeidsrechtelijke kwesties een meer praktische benadering nodig is. Dat past bij mij en cliënten ervaren hier de voordelen van.

Ik haal veel voldoening uit een persoonlijke aanpak. In overleg met de cliënt analyseer ik het probleem en bedenk ik praktische juridische oplossingen die passen bij de situatie. Vervolgens ondersteun ik mijn cliënten met het behalen van het gewenste resultaat. Ik probeer het geschil vaak op te lossen en een optimaal resultaat te halen zonder het conflict te laten escaleren. Als dat niet haalbaar is ga ik voor mijn cliënten tot het uiterste en komt mijn winnaarsmentaliteit naar boven. Uiteraard zal ik daarbij voor mijn klanten altijd de kosten-batenverhouding in de gaten houden.

Als gespecialiseerd arbeidsrecht-advocaat ben ik o.a. aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)  en de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP). Daarnaast verzorg ik regelmatig cursussen en lezingen op dit vakgebied.

 

Sandy heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

One-stop-shop voor juridische dienstverlening

Naast mijn specialisme op gebied van arbeidsrecht, adviseer ik mijn cliënten ook op andere rechtsgebieden waar ondernemers, bestuurders en werknemers mee te maken hebben, zoals: Verbintenissenrecht, Huurrecht, Contractenrecht en Incassorecht. Ook adviseer ik particulieren, o.a. op het gebied van Familierecht.
Voor veel cliënten ben ik hun ‘trusted advisor,‘ bijvoorbeeld bij strategische keuzes waar hun organisatie voor staat.

Zo nodig werk ik samen met andere specialisten die ik door de jaren heen heb leren kennen en wiens expertise bij specifieke problemen van grote toegevoegde waarde is. Ik werk daarbij graag samen met specialisten en professionals met dezelfde visie op de dienstverlening.
Ook word ik ondersteund door mijn twee zeer vakkundige en ambitieuze juridisch medewerkers, Bente Scheepvaart en Ivo Barends. Zij zijn leergierig, intelligent en in staat om juridische vraagstukken snel te analyseren en op te lossen.
Door deze manier van ondernemen ben ik in staat om bijna alle juridische vragen en problemen waar u mee wordt geconfronteerd voor u te op te lossen.

Ruim 20 jaar ervaring

Na het voltooien van mijn studie Rechten heb ik de eerste jaren als jurist in de Incassorecht- en Huurrechtpraktijk gewerkt. In 1998 ben ik beëdigd als advocaat en heb ik mijn advocatenstage bij een advocatenkantoor in Leusden afgerond. Vanaf 2003 was ik werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht en heb ik mij verder gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. In die periode heb ik onder meer de hoog aangeschreven Grotius-opleiding Arbeidsrecht met succes afgerond.

Sportief & actief

Naast mijn werk als advocaat heb ik ook een passie voor sport. Ik ben een fanatiek beoefenaar van golf, tennis, hardlopen en schaatsen. Ik geef sportlessen en ben een trouwe supporter van mijn dochters op het hockeyveld van MMHC Voordaan.
Ook zet ik me in voor maatschappelijke organisaties en goede doelen, waaronder via mijn eigen Stichting Gadellaa Academy, waarmee ik een bijdrage wil leveren aan armoedebestrijding in Kenia, door kinderen in staat te stellen naar school te gaan.

Mr S. Gadellaa

Bezoek

Kantoor Bilthoven

Mail

info@gadellaa-advocatuur.nl

Bel

06 – 22 79 28 51