• Bericht gepubliceerd op:23 oktober 2023
  • Berichtcategorie:Actueel
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vacature Bijbaan Juridisch Medewerker

Fiorens | Advocaten – Bilthoven

Fiorens | Advocaten zoekt per direct een student in de eindfase van de rechtenstudie (3e jaar bachelor/master) die één, maar het liefst twee dagen per week beschikbaar is als Juridisch Medewerker.

Wij zijn een klein kantoor in Bilthoven met voornamelijk zakelijke cliënten, variërend van MKB tot grote ondernemingen met duizenden werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Soms behandelen wij ook kwesties op andere rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, contractenrecht en privacyrecht. Incidenteel staan wij ook mensen bij die via het Juridisch Loket zijn doorverwezen.

Als juridisch medewerker ondersteun je vooral bij het opstellen van stukken. Dit kunnen processtukken zijn, zoals dagvaardingen, verzoekschriften en pleitnota’s, of bijvoorbeeld vaststellingsovereenkomsten, arbeidsvoorwaardenhandboeken en voorbereidende memo’s. Ook behoren onderzoeks- en analysewerkzaamheden tot het takenpakket. Denk daarbij aan jurisprudentieonderzoeken en het bestuderen van aankomende wetgeving. Daarnaast help je mee met allerlei praktische zaken die nodig zijn om een kantoor up en running te houden.

Je gaat aan de slag bij een kantoor waar een plezierige, informele sfeer heerst. Je bent onderdeel van het team. Je krijgt veel vrijheid, en je wordt gestimuleerd inhoudelijk mee te denken in lopende dossiers. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Bij voorkeur ben je gemiddeld twee dagen in de week beschikbaar. In drukke perioden op kantoor zou het fijn zijn als je meer komt werken. Iets minder werken kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in drukke studieperioden. Je ontvangt een marktconform salaris. Als je het leuk vindt, ben je natuurlijk ook welkom bij onze regelmatige borrels en andere uitjes.

Ons kantoor ligt op loopafstand van station Bilthoven, en is dus makkelijk te bereiken met het ov.

Geïnteresseerd? Mail je motivatiebrief en cv naar recruitment@fiorens.nl.

Geef een antwoord